BMS Xiaomi M365 roller akkumulátorjára

15300 Ft

A termék megvásárlásával 1530 pontot szerezhet, amelyet a következő vásárlás alkalmával kedvezménnyé alakíthat. A hűségprogramról bővebben ITT

Adóval együtt

BMS (battery management system) alaplap a Xiaomi M365 elektromos roller akkumulátorjának.

Mennyiség
Készleten

BMS a Xiaomi M365 elektromos roller akkumulátorához a teljes akkumulátor irányítására és annak ellenőrzésére használható. Ellenőrzi az áram folyamatát, a töltést, a hőmérsékletet, az egyes akkumulátor részeinek az egyensúlyát és hasonlóakat.

Fontos figyelmeztetés!

Minden BMS ellenőrizve van a küldés előtt egy egészséges akkumulátoron a hibás termékek kiküldése megakadályozása érdekében. Csatlakoztatjuk a BMS-t egy lapos csatlakozóhoz a BMS áramkörhöz, a tápkábelek csatlakoztatása nélkül. A BMS-nek rövid ideig piros fénnyel, aztán kék fénnyel kell jeleznie. Tanácsoljuk, hogy ezt mindenki próbálja ki a beszerelés előtt. Ha ebben az esetben csak piros fény jelenik meg, akkor valószínűleg a hiba az akkumulátorban lesz. Ha a fény nem jelenik meg egyáltalán, akkor a hiba a lapos csatlakoztatóban lehet, vagy a BMS áramkörben az akkumulátoron.

Termék visszaküldése csak akkor lehetséges, ha nem volt még beszerelve, tehát az említett módszer kipróbálasa után. Ha a BMS beszerelésre kerül, a termék nem küldhető vissza.

M-1C

Adatlap

Kompatibilitás
Xiaomi M365

Write your review

BMS Xiaomi M365 roller akkumulátorjára

BMS (battery management system) alaplap a Xiaomi M365 elektromos roller akkumulátorjának.

Write your review